lån penge som ung

Som ung kan du ofte stå i en situation, hvor du har behov for hurtige penge. Det bedste råd er at spare op og udsætte dine behov. Hvis du skal bruge pengene nu og her, er et SMS lån måske en mulighed for dig. Men optag kun lån, hvis du kan betale pengene tilbage, og lån med omtanke!

De såkaldte SMS lån er velegnede til kortvarige, mindre kviklån – f.eks. sidst på måneden, eller hvis du har haft uforudsete udgifter. Med et SMS lån kan du nemt redde en kort periode med lavvande i kassen, uden at skulle bede dine forældre om hjælp.

Hurtige penge som ung

Når du er ung, skal du sørge for at nyde livet. Tiden hvor du ingen forpligtelser har, og hvor du kan gøre, hvad du vil, kan være forbi, inden du får set dig om.

Det er selvfølgelig ikke gratis at leve livet, feste og have det sjovt. Derfor oplever mange unge, at de nogle gange må optage et lån, hvis de skal ud og feste eller have råd til den seneste tøjmode.

Det mest fornuftige du kan gøre, er at tage et fritidsjob eller spare op. Kan du ikke vente, er et SMS lån en mulighed. Første gang du låner, tager de fleste selskaber ikke renter, hvis du betaler tilbage til tiden.

Til gengæld er der nogle udbydere, hvor du kun låne 2000 kroner første gang. Men inden du griber ud efter mobiltelefonen og låner pengene, bør du tænke dig godt om!

Inden du låner

Hvis du vælger at optage et SMS lån, skal du nemlig være opmærksom på, at der er tale om et såkaldt ”hurtigt lån” også kaldet et “kviklån”. Det betyder, at det er hurtigt for dig at låne pengene, men det betyder også, at du hurtigt skal betale pengene tilbage. For det meste skal pengene være betalt tilbage inden for en måned.

Derfor skal du kun optage SMS lån, hvis du er sikker på, at du har pengene på kontoen inden for en måned. Hvis ikke du kan betale lånet tilbage inden for den aftalte periode, vil finansieringsselskabet begynde at opkræve gebyrer fra dig – så kan et billigt lån hurtigt udvikle sig til et dyrt lån.

Der findes SMS lån til alle behov. Du skal dog være opmærksom på, at de steder du kan tage SMS lån som 20-årig, kun tillader at du maksimalt låner 2000 første gang. Hos de fleste selskaber skal du også betale et lån helt tilbage, inden du kan optage et nyt.

Selvfølgelig kan du så bare låne hos flere selskaber samtidig, men lad være med det, for det er et skråplan, der til sidst sørger for at sende dig i RKI – og så er det slut med at optage flere SMS lån. Så hold dig til et lån af gangen.

Find den rette låneudbyder

Næste skridt er at finde den rette låneudbyder. I listen her på siden har vi gjort noget af sammenligningsarbejdet for dig og fundet de bedste og billigste lån oversigt. Men du bør stadigvæk selv undersøge hver enkel udbyder nærmere for at finde det lånetilbud, der matcher dine behov bedst.

Når du har fundet den låneudbyder, du vil benytte, er proceduren ganske enkel. Du sender blot en sms til firmaet. Når du er godkendt, får du tilsendt en lånekontrakt. Husk at læse den grundigt igennem, inden at du godkender.

Når du har modtaget lånekontrakten og har sat dig ind i lånevilkårene, skal du blot godkende lånet. Det klares med et enkelt tryk på din smartphone. Pengene er klar til brug på kontoen den næste bankdag. Der er kommet nyt regler indenfor nye SMS lån, kviklån, forbrugslån og lån generelt. Læs mere om de nye kviklån regler på Billige Kviklån DK, som betyder, at du snart kan få billigere kviklån.

Artiklen er skrevet af