At stress er en folkesygdom på lige fod med ondt i ryggen, er der flere syn på. Personligt vurderer jeg ikke påstanden som helt korrekt, for der er mange mennesker, der kalder sig selv for stressede uden at være det. Og selvom det i sig selv er skidt, er det dog endnu værre, at der er en ret stor gruppe, der ER stressede – men som ikke ved det. Eller ignorerer det.

Jeg skal være certificeret stresscoach

Da jeg nu engang er fascineret af området og af den store mangel på viden, der desværre ikke blot er udtalt blandt befolkningen men også blandt praktiserende læger, har jeg sat mig for at dygtiggøre mig på feltet, så jeg forhåbentlig kan bidrage positivt i fremtiden til folks almene tilstand. Nå ja – og til vidensniveauet generelt.

Jeg har researchet markedet for den type af uddannelser, og det er jo underforstået, at den skal være certificeret – jeg går altid efter det bedste. Der er nogle få at vælge mellem, når man har sorteret revl og krat fra, og jeg har valgt det sted, der har det bedste ry og som giver mig mest tillid: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse

Jeg startede her den 16. april på det første modul, så det er jo relativt nyt for mig endnu, men indtil nu er jeg ovenud begejstret!

Det er Michall Winkler, der er underviser (han ejer firmaet Lifeconsulting), og hos ham får man sgu smæk for skillingen!

Jeg fandt ham egentlig først via denne hjemmeside, der er en oversigt over coaches i Roskilde. Og derfra gik det stærkt

Artiklen er skrevet af