Min kæreste havde længe klaget over, at jeg aldrig havde styr på mine toiletsager. Det havde hun vel egentlig også ret i. Det plejede at flyde helt vildt, og jeg kunne ikke få mig selv til at bruge penge på nyt udstyr, som ville gøre det hele lidt nemmere for os begge to. For nylig besluttede jeg mig dog endelig for, at jeg ville gøre noget ved det.

Jeg har længe haft en stor gang rod, når det kom til mine toiletsager og min personlige pleje. Det meste af mit udstyr var slidt, og noget virkede knap nok længere. Jeg bestemte mig derfor for, at jeg ville gøre noget ved det. Jeg var dog også fast besluttet på, at det ikke skulle koste mig det hvide ud af øjnene, hvis jeg kunne undgå det.

Fandt gode tilbud

Jeg startede med at lave en liste over de ting, jeg havde brug for. Det var blandt andet en ny barbermaskine, en hårdtørrer og en række produkter til min hygiejne og personlige pleje. Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg kunne undersøge Rabatbanditten.dk, hvor man kan finde rabatkoder til butikkerne. Det stod hurtigt klart, at jeg skulle handle hos Whiteaway, som har et stort udvalg af toiletsager.

Barbermaskine og skrabere

Da jeg ofte er på farten i hverdagen, er det vigtigt for mig, at jeg nemt og hurtigt kan barbere mig, og at kvaliteten er i orden. Jeg ledte derfor efter en barbermaskine af en god kvalitet. Jeg fandt her en rabatkode til whiteaway.com hos Rabatbanditten.dk, som endte med at skaffe mig en fin rabat på en god barbermaskine. Den har jeg brugt flittigt siden – og det er både min kæreste og jeg selv godt tilfredse med.

Herudover købte jeg også skrabere på samme webshop, så jeg nu er dækket rigtig godt ind på det område.

Hårtørrer

Jeg er en mand med relativt langt hår, og det kan være praktisk at kunne tørre håret i en fart, når jeg er en smule presset om morgenen inden arbejde. Derfor ledte jeg også efter en god hårtørrer til billige penge. Hos Whiteaway fandt jeg en række gode muligheder, som opfyldte mine ret simple behov for hårtørring. Da jeg allerede tidligere havde fundet rabatkoder, valgte jeg selvfølgelig at undersøge muligheden igen, og jeg fandt såmænd endnu en rabatkode hos Rabatbanditten.dk, som jeg kunne bruge hos Whiteaway. På den måde fik jeg faktisk 20 procent rabat på en rigtig god hårtørrer, som min kæreste desuden også benytter sig af.

Praktiske ting

Når jeg nu var i gang, kunne jeg ligeså godt gøre arbejdet færdigt. Jeg manglede en række andre ting til min personlige pleje, som jeg også kunne finde i samme butik. Jeg var imponeret over udvalget og den store variation, som jeg kunne vælge imellem. Jeg fandt blandt andet:

  • En badevægt, som passer godt ind i stilen på vores badeværelse.
  • En elektrisk tandbørste, som giver mig en behagelig oplevelse, når jeg skal børste tænder.
  • Et puls-ur, som jeg flittigt bruger, når jeg laver fysisk arbejde eller træner.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at handle hos Whiteaway. Jeg fik hurtigt et overblik over udvalget, og med rabatkoderne fra rabatbanditten.dk kunne jeg i øvrigt spare en del penge på mine produkter. Det betød, at jeg blev dækket rigtig godt ind.