Lån uden krav

Ejer du et hus? Hvis svaret er nej, har du heller ikke noget friværdi, og i banken kan du ikke låne uden sikkerhed. Du er derfor ikke nødvendigvis den, folk helst vil låne penge ud til. Hvis du havde haft en ejendom at stille sikkerhed, i ville banker og lignende være meget tryggere ved at låne dig penge.

Det ville de, da deres muligheder for at få pengene tilbage ville være meget større. Der er selvfølgelig mulighed for at stille sikkerhed i andet end ejendom. Det er dog sjældent, at det fungerer ligeså godt. Hvis man har en dyr bil, ville man kunne sættes sikkerhed i den. Problemet er bare, at prisen på bilen falder hurtigt, og den derfor hurtigt vil miste sin værdi.

Pant i fast ejendom

Ejendom taber ikke værdi på samme måde. Hvis du efter at have fået lånet skulle komme i én situation hvor du ikke kan betale lånet tilbage, så ville låneudbydere have mulighed for at tvinge huset på tvangsauktion. Pengene der kom ind fra dette ville de så kunne bruge til, at dække noget af deres tab på lånet. Deres risiko er altså meget mindre.

Man kan sagens eje en ejendom, men ikke have noget friværdi tilbage, så står man i samme situationer, som hvis ikke havde ejet noget. Selvom man ikke ejer en ejendom kan man sagens få brug for et lån eller har friværdi. Selvom det kan være svært, at finde nogle der gerne vil låne en penge findes de.

Her finder du hurtige lån uden sikkerhed, og du får svar på din ansøgning i løbet af typisk 30 sekunder:

Du skal dog være forberedt, at et lån uden sikkerhed kan være en anelse dyrere, da udlåner som beskrevet løber en større risiko.

Finanskrisen

Da finanskrisen gjorde sit indtog oplevede mange banker, at tabte store beløb. Det betød, at de pludselig blev meget tilbageholdende med at låne penge ud til nogle, der ikke kan stille sikkerhed. Det betød dog også, at der opstod et marked for lån uden sikkerhed.

For der findes selvfølgelig en masse mennesker, som ikke kan stille sikkerhed, men som stadig gerne vil have et lån. Derfor begyndte kviklån også, at blive populære. Kviklån er hurtige lån, som meget sjældent kræver, at man skal stille sikkerhed. Husk at passe på dyre forbrugslån når du køber ind, det kan du læse mere om her.

Ikano Bank

Ikano Bank tilbyder, at man kan låne helt op til 300.000 kroner. For de fleste vil 300.000 kroner være nok, men hvis man skal bruge mere bliver man nød til, at tage fat i banken. For Ikano Bank er en af de udbydere, der tilbyder de absolut største kviklån.

Ikano Bank er også nogle af dem med de hårdeste krav for, at få lånet. Det skyldes selvføgelig også størrelsen på det beløb man kan låne. For at få lånet skal man være fyldt 25 år, have bopæl i Danmark og have en husstandsindkomst på minimum 225.000 kroner per år.

Artiklen er skrevet af