VIVUS.dk er ligeledes en af danskernes foretrukne online låneudbydere, når det kommer til minilån med hurtig udbetaling. Hos VIVUS.dk kan du låne fra 100 kr. og op til 6.000 kr. og få lånet udbetalt på 1 minut!

VIVUS tilbyder, som en af de eneste online långivere, at pengene udbetales med det samme, efter du er blevet godkendt. Og nej, det er ikke kun på hverdage mellem 8-16 – det er 24/7, hele året rundt! Har du brug for penge kl. 3 om natten eller i weekenden eller på en helligdag; Ingen problem hos VIVUS!

Kigger vi nærmere på, hvad VIVUS ellers tilbyder, som har gjort dem som populære, så er det naturligvis deres gratis lån. VIVUS tilbyder alle nye kunder, at de kan få det første lån uden renter og gebyr i 30 dage. Tilbagebetaler du lånet inden for en måned, så vil det ikke koste dig én krone!

Hvor populær er VIVUS.dk i grunden? Anmeldelserne på Trustpilot taler deres tydelige sprog, hvor de får karakteren “Fremragende”. Flere tusinde VIVUS kunder har rated lånefirmaet, og bedømmelsen 5 ud af 5 stjerner er ganske enkelt fabelagtig.

Vil du i kontakt med VIVUS.DK, kan du komme det på mail: info@@vivus.dk eller per telefon: 7844 2068. For yderligere information om VIVUS kan du gå til deres hjemmeside her.

Anmeldelse af Santander.dk

Santander Bank er ikke bare en stor online bank, det er rent faktisk en af de største i verden. Og hvordan bliver man i grunden så stor og kendt? Ja, man gør som Santander.dk og tilbyder sublime produkter og sublim service.

Santander.dk er gået hen og blevet synonym med billige billån og privatlån til yderst favorable renter. Alt overflødigt ved den online låneproces er skåret væk, så låntagere kan udfylde ansøgningen på under to minutter!

Og det er ikke bare småpenge, Santander Consumer Bank tilbyder dig at låne. Kigger vi på privatlån og samlelån er det lån fra 10.000 og op til 350.000 kr. Kigger vi på deres populære billån ligger de på mellem 50.000 og helt op til 500.000 kr. med eller uden udbetaling.

Debitorrente

Den variable debitorrente hos Santander.dk kan komme så langt ned som bare 3,9% med en løbetid på op til 12 år. Udover de åbenlyse fordele som lånebeløb og løbetid, så vil du ligeledes opleve en utrolig hurtig udbetaling. Senest dagen efter vil dit lån blive udbetalt til din konto, og så er det ellers bare at “shop amok”.

Hvad synes kunderne så om Santander Bank? Kunderne er ganske enkelt vilde med Santander.dk! På Trustpilot har de mange hundrede anmeldelser resulteret i 4 ud af 5 stjerner, hvilket giver dem karakteren “God”.

Santander Consumer Bank er beliggende på Stamholmen 147,6. i 2650 Hvidovre, og du kan læse mere om Santander.dk her. Vil du i kontakt med dem, kan du sende dem en mail på: kundeservice@santanderconsumer.dk eller ringe på tlf.: 7021 9011. Vil du låne penge hos Santander.dk, kan du gå til deres hjemmeside her.