Hvis du er på udkig efter hårstylingsredskaber, så er det svært at komme uden om Remington. Remington står bag et hav af tools til hårstyling af allerfineste kvalitet. Og når du først har prøvet dem, er det svært at forestille sig en hverdag uden. Her er vores bud på 5 tools, der for alvor vil ændre dit hårstylinggame.

1) Opnå masser af volumen med en Remington hårtørrer

Det er ikke ligegyldigt hvilken som helst hårtørrer du anvender, hvis du ønsker at fylde dit hår med volumen samtidig med at du opnår fuld kontrol over lokkerne. Mange af Remingtons hårtørrerer kommer med en diffuser-dyse, der sikrer at den varme luft bliver ligeligt fordel mellem hårstråene. Dette modvirker at håret klumper sammen og er derfor med til at maksimere hårets volumen. En del hårtørrer fås også i sæt med andre brugbare tools såsom flere forskellige dyser eller børster. Og har du brug for en hårtørrer, som du kan have med dig på farten, så tilbyder Remington også praktiske, små størrelser, som passer perfekt i hårbaggagen.

2) Krøller for enhver smag

Er du også vild med smukke krøllede lokker? Så er der rig mulighed for at skabe dem derhjemme med et krøllejern fra Remington. Og om du er til store, bølgende strandkrøller eller stramme, definerede slangekrøller er underordnet, for Remington tilbyder krøllejern for enhver smag. Er du mest til sidstnævnte skal du blot vælge et Remington krøllejern med en lav diameter, eller et såkaldt Tight Curl jern. Ønsker du mere voluminøse og bølgende krøller, så vælg et bredt krøllejern eller curlers.

3) Skab ultraglatte, glansfulde lokker

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt i løbet af vores liv haft en uheldig oplevelse med et glattejern. Afbrænding eller ekstrem udtørring af håret er ikke atypisk, hvis man anvender et billigt glattejern, der ikke har styr på sine temperaturer. Dette kan du heldigvis undgå ved at bruge et professionelt glattejern fra Remington! Remington står bag mange forskellige professionelle glattejern, der glatter dit hår effektivt og fejlfrit, og som samtidig giver dig fuld kontrol over temperaturen, så du undgår at overbelaste dit hår.

4) Style dit hår med en professionel hårbørste

Én ting er hårstyling redskaber med varme i, noget helt andet er hvilket hårbørste du anvender til at rede og styre dit hår. Dårlige hårbørste kan være virkelig hård kost for håret og kan forårsage at hårstråene knækker eller at håret bliver elektrisk. Remington udvikler derfor naturligvis også hårbørster med smarte, ergonomiske greb og børstehår, som er skånsomme over for dine hårstrå. Og måske du nu sidder og tænker at en hårbørste da ikke kan være udslagsgivende, når det kommer til en succesfuld hårstyling – men der må du tro om! Hårbørster spiller en af de absolutte hovedroller og det er derfor et virkelig dårligt sted at spare penge.

5) Trim håret til perfektion

Har du kort hår, så ved du også hvor irriterende det er at skulle frekventere frisøren i tide og utide, for at bibeholde den korte, skarpe frisure. Men fortvivl ej! Med den rette trimmer kan du selv holde din flotte, korthårsfrisure ved lige. Med en Remington hårtrimmer kan du klippe dit hår selv. Du monterer blot en af de medfølgende kamme i den rette længde på trimmeren, og så kan du ellers bare trimme dit hår lige som du ønsker – smart ikke?

Køb billige produkter fra Remington her

Har du besluttet dig for at prøve kræfter med et af Remingtons mange professionelle hårstylingsredskaber, så forstår vi det godt. Og derfor vil vi også gerne vejlede dig til, hvordan du kan spare penge, når du anskaffer dig dit nye Remington glattejern eller din nye lækre hårbørste. Hos Luxplus kan du nemlig købe produkter fra Remington til lave og attraktive priser. På Luxplus’ hjemmeside findes der nemlig altid et udvalg af forskellige billige Remingtonprodukter, så det er bare med at tjekke det aktuelle sortiment ud!