Forbrugslån

Du står i en butik og vil købe en ny seng eller noget, du bare ikke har råd til, fordi din pung er tom. Der er ingen penge på din konto-i det mindste ikke nok til at købe, hvad du vil have. Hvad laver du? Du optager et forbrugslån online, eller du venter og sparer, valget er dit.

Et forbrugslån, du kan få i din bank, hvis de vil give dig et. Det hele afhænger af din økonomiske situation, som din bank kender bedre end de fleste. Alt er det samme, fordi de har en meget god indsigt i din indkomst og forbrug.

Dit lån kan bruges som overtræk, som du kan bruge, som du vil. Det vil sige, at hvis man ikke bruger nogle penge, så skal man ikke betale renter, og man bruger de penge, man har til rådighed, så man betaler kun renter af det, man bruger, og man kan tjene nogle penge og så automatisk trække dem fra. Det er smart at få et forbrugslån. Men der kan være ting, der forhindrer dig i at indgå en sådan aftale. Tid og kreditværdighed!

Forbrugslån nu og her

Hvis du ikke kan vente på, at din bank finder ud af, om du kan få et forbrugslån, kan du udnytte et forbrugskredit firma. I de fleste indkøbscentre kan man få et forbrugslån. Der vil ikke være nogen spørgsmål, og du vil være i stand til at få dine penge inden for 10 minutter.

Hvorfor? usikkerheden hos den virksomhed, der låner dig penge, de gør lånet dyrere for dig, end hvis det var et forbrugslån i en bank. Til gengæld har du pengene med det samme, og du kan bruge, hvad du vil.

Så længe de kender til faldgruberne, er der intet galt i at tage et hurtigt forbrugslån. Måske ved de, at de har penge inden for en måned, så de hurtigt kan betale deres lån. Jo længere du har dit lån, jo mere koster det.

Ville de være så heldig, at de har et hjem, som de ejer, hvor de ikke har nogen egenkapital. Så de behøver ikke at få en forbrugerkredit, selv om pengene går til det, der kaldes forbrug-dvs.et produkt uden meget værdi, efter at de har købt det. Du kan øge gælden i dit hjem og dermed smide nogle penge, så du ikke har brug for et forbrugerlån. Forbrugerkredit er trods alt det dyreste lån, du kan få, og dit realkredit er det billigste.

Kilde: Forbrugslån-billige.dk

Artiklen er skrevet af